SkyGliders logo
 
gradient

Reserveren

Ons seizoen loopt van begin mei tot eind oktober. Als we met onze cursisten naar de bergen gaan, kunnen er in Nederland geen tandemvluchten gemaakt worden. Buiten het seizoen vliegen we alleen op de hele mooie dagen (geen regen, niet te veel wind, droog veld): je kunt altijd even kijken op de vliegverwachtingen pagina voor een mogelijk laatste bericht.

We vliegen zondag en de meeste feestdagen.

Het is niet verplicht om te reserveren, maar de capaciteit is beperkt en vooral op dagen dat de zon schijnt kan het zo druk zijn, dat we voor passanten geen mogelijkheid hebben om zonder reservering een tandemvlucht te maken.

Het tandemvliegen vindt altijd plaats op een van onze twee liervelden bij Aarlanderveen (gemeente Alphen ad Rijn) en Nieuwkoop (gemeente Nieuwkoop) in Zuid Holland.

Voor het maken van een reservering kun je telefonisch contact met ons opnemen: 06.2453.2024 (maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00).

Wij zijn op vliegbare dagen altijd bijtijds op het veld om de lieren op te stellen en ons materiaal te controleren. De ervaring heeft geleerd dat de mooiste vluchten wat later gemaakt worden en we maken al onze tandemvlucht reserveringen daarom tussen 12:00 en 17:00 (als het zomers lang licht is gaan we nog wat langer door). Doordat we onze afspraken zorgvuldig plannen hoef je in principe niet lang te wachten tot je aan de beurt bent, maar we hebben met veel variabelen te maken en we kunnen dan ook nooit een exacte tijd garanderen. Het weer in Nederland is onvoorspelbaar en zodra we van mening zijn dat het vliegen niet meer verantwoord is (meestal vanwege te harde wind) dan moeten we stoppen: dat kan voor een uurtje zijn of voor de rest van de dag. Als dat gebeurt plaatsen we een bericht op de vliegverwachtingen pagina, dus kijk altijd nog even op die plek voordat je naar ons veld komt.

Als het tandemvliegen niet door gaat dan wordt de afspraak niet automatisch een week doorgeschoven maar verzoeken we je een nieuwe afspraak te maken.kadobon bestellen
 

Reserveren: 06.2453.2024

 

liervlucht