SkyGliders logo
contact    inloggen   
gradient

Mailing lijsten

Uiteraard willen we je geen ongewenste emails sturen. Ben je per ongeluk op een van onze lijsten terecht gekomen, of is je belangstelling veranderd, laat ons dat even weten (stuur ons een mailtje en laat even weten welk email adrees we van welke lijst moeten verwijderen). Dat doen we in de meeste gevallen nog dezelde dag, alleen als we op reis zijn duurt het soms wat langer.

We hebben op dit moment drie publieke mailinglijsten met ieder een eigen functie vervullen. Je kan je email adres zelf toevoegen (en later ook zelf weer verwijderen) door een paar gegevens op de beheerpagina in te vullen. Voordat je adres wordt toegevoegd aan de mailinglijst ontvang je eerst nog een mail op het door jou opgegeven emailadres waar je antwoord op moet geven voordat je opgave definitief wordt.

We hebben de volgende lijsten:

SkyGliders berichten: deze lijst wordt gebruikt om je op de hoogte te stellen van belangrijk nieuws (bijvoorbeeld updates van de website, nieuwe reisschema's, ingrijpende wijziging van activiteiten, last minute plannen, etc.). Alle SkyGliders leden en cursisten staan automatisch op deze lijst, maar ook als je nog geen lid bent wil je wellicht op de hoogte blijven.
Klik hier voor de persoonlijke beheerpagina van deze lijst
Klik hier om het berichten archief te raadplegen
Klik hier om het berichten archief te raadplegen (oud - tot febr. 2014)
Vanaf maart 2014 staan de verstuurde berichten in dit nieuwe archief

Soarberichten: op deze website hebben we een pagina die exclusief bestemd is om berichten met betrekking tot soaren (plannen, condities) aan de (meestal Nederlandse) kust achter te laten. In plaats van steeds te kijken of er nieuwe berichten zijn, kun je een email ontvangen van elk nieuw bericht - binnen enkele seconden nadat het bericht is geplaatst. Je hoeft dan nooit meer een soarmoment te missen.
Klik hier voor de persoonlijke beheerpagina van deze lijst.

Vliegverwachting: ofschoon we incidenteeel wel eens een bericht over een vliegdag aan de SkyGliders lijst sturen, proberen we dat zoveel mogelijk te beperken. Op de pagina vliegverwachting vind je altijd de laatste berichten met betrekking tot onze lier activiteiten: de planning, een laatste update voordat we naar het veld gaan en eventuele wijzigingen gedurende een vliegdag (bijvoorbeeld dat het te hard is gaan waaien). In plaats van steeds te kijken of er nieuwe berichten zijn, kun je binnen enkele seconden nadat het bericht is geplaatst een email ontvangen met de volledige inhoud van het laatse bericht.
Klik hier om voor de persoonlijke beheerpagina van deze lijst.