SkyGliders logo
 
gradient
vliegverwachtingLocatie liervelden:
locatie liervelden


Updates per Whatsapp
We hebben ook een whatsapp groep waar de we meeste vliegverwachtingen publiceren. Wil je die berichten ook ontvangen, meld je dan aan met behulp van deze link.

Laatste informatie
Kijk altijd voordat je naar ons toekomt nog even of op deze pagina een laatste bericht is geplaatst met betrekking tot de doorgang of afgelasting van de activiteiten.

Portofoon
Op het veld gebruiken we meestal:
PMR 5 met tooncode 241,8 (analoog) (voorgeprogrammeerd kanaal 14).
Als we te veel storing hebben, gebruiken we
PMR 7 met tooncode 71,9 (analoog) (voorgeporgrammeerd kanaal 09).
De volledige SkyGliders frequentie tabel kun je downloaden.
De frequentie van PMR 5 is 446,05625 Mhz.
De frequentie van PMR 7 is 446,08125 MHz.

Liervliegen in Aarlanderveen
Op dagen dat we grote drukte verwachten geven we dat hierboven duidelijk aan.
Bij doorgang van de activiteiten hebben we altijd voldoende oefen- en vliegmaterialen voorhanden. Reserveren voor een tandemvlucht is wenselijk. Cursisten en zlefstandige piloten zijn op lierdagen welkom - je hoeft niet te reserveren (maar graag wel aanmelden in verband met de gezondheisvragen en opdat je op onze lierlijst staat)

Bergreizen

Ons berprogramma vind je op deze pagina.
kalender


De met een ✘ gemarkeerde activiteiten zijn geannuleerd.
De kalender wordt regelmatig bijgewerkt.

De planning is altijd onder voorbehoud. Op de meeste lierdagen kunnen tandemvluchten gereserveerd worden - doorgang van de activiteiten is afhankelijk van het weer en onze aanwezigheid in Nederland. We behouden ons het recht voor de planning ad hoc aan te passen.

Doorgang van de activiteiten
We zijn afhankelijk van het weer en het kan onverwachts noodzakelijk zijn de activiteiten af te gelasten. We proberen de berichten op deze pagina altijd actueel te houden, maar we kunnen nooit garanderen dat het vliegen doorgaat: de veiligheid van onze gasten, tandempassagiers, piloten en instructieteam zijn voor ons het allerbelangrijkst.

* kijk op deze pagina voor meer informatie