SkyGliders logo
 
gradient

Bergprogramma en tarief 2021

Onder voorbehoud van alle beperkingen waar we nu mee te maken hebben organiseren in 2021 weer reizen naar het buitenland: in het voorjaar/begin zomer gaan we naar de Vogezen (Frankrijk), in de zomer gaan we naar Oostenrijk en in het najaar gaan we naar Turkije en Griekenland. Op deze pagina vind je de reisdata en de tarieven, op de specifieke landen pagina's vind je meer informatie over de bestemming, voor wie de reis is bedoeld en andere bijzonderheden.

Bij SkyGliders ligt al sinds de oprichting het accent op de activiteiten in Nederland. Hoe leuk we de buitenlandreizen ook vinden, we hebben maar beperkt tijd om op pad te gaan en we moeten keuzes maken. Gelukkig zijn er een aantal gerenommeerde Nederlandse paragliding scholen die door ons opgeleide cursisten graag verwelkomen.

Vanwege de logistiek en de omstandigheden in de verschillende gebieden, is er voor elke bestemming een (beperkt) aantal plaatsen beschikbaar. Veel piloten gaan elk jaar een keer met ons mee en schrijven aan het begin van het jaar weer in voor hun reis (of reizen). Wacht dus niet te lang met inschrijven, want voor je het weet kom je op de reservelijst en kan je alleen mee als er iemand uitvalt.

Programma en tarieven

Zie voor het programma de kalender.

Opmerkingen Turkije en Griekenland reis

Van dinsdag tot dinsdag - we vliegen met Corendon en Transavia. Vluchttijden worden pas enkele weken voor vertrek (en altijd onder voorbehoud) bekend gemaakt.

Opmerking alle reizen
Niet-leden betalen een toeslag van 50 euro per persoon per reis.

alle tarieven onder voorbehoud van wijziging

bergenbergenbergen