SkyGliders logo
 
gradient

Bergprogramma en tarief

Onder voorbehoud van alle beperkingen waar we de laatste jaren mee te maken hebben organiseren  we reizen naar het buitenland. Op deze pagina vind je de reisdata en de tarieven, op de specifieke landen pagina's vind je meer informatie over de bestemming, voor wie de reis is bedoeld en andere bijzonderheden.

Bij SkyGliders ligt al sinds de oprichting het accent op de activiteiten in Nederland. Hoe leuk we de buitenlandreizen ook vinden, we hebben maar beperkt tijd om op pad te gaan en we moeten keuzes maken. Gelukkig zijn er een aantal gerenommeerde Nederlandse paragliding scholen die door ons opgeleide cursisten graag verwelkomen.

Vanwege de logistiek en de omstandigheden in de verschillende gebieden, is er voor elke bestemming slechts een aantal plaatsen beschikbaar. Veel piloten gaan elk jaar een keer met ons mee en schrijven aan het begin van het jaar weer in voor hun reis (of reizen). Wacht dus niet te lang met inschrijven, want voor je het weet kom je op de reservelijst en kan je alleen mee als er iemand uitvalt.

Programma en tarieven

Zie het deelnameformulier voor meer informatie en opties.

Opmerkingen

Reizen zijn meestal 7 nachten/8 dagen en de eerste dag kan varieren van zaterdag tot vrijdag, dus let goed op de gepubliceerde data. Indien we met het vliegtuig rezien worden de exacte tijden meestal pas laat en altijd onder voorbehoud aan ons bekend gemaakt en daar kunnen we dus van te voren geen uitspraken over doen.

Voorbehoud
Reizen gaan alleen door indien er voldoende deelnemers zijn, indien er geen (corona) restricties van toepassing zijn en de planning is onder voorbehoud van bijzondere omstandigheden.

Het is altijd ruim van te voren bekend of er voldoende deelnemers zijn.

Helaas veranderen onze kosten nu bijna per maand en alle opgaven zijn op dit moment niet meer dan een goede inschatting. Bij (grote) afwijkingen kan je kosteloos annuleren.

Alleen voor (oud) leden
Deelname aan onze reizen is alleen mogelijk voor leden en oud-leden en SkyGliders behoudt zich het recht voor om de geschiktheid van de deelnemer voor een reis te beeordelen en indien nodig een aanmelding te annuleren.

Opmerking alle reizen
oud-leden die geen lid meer zijn betalen een toeslag van 50 euro per persoon per reis.

alle tarieven onder voorbehoud van wijziging

bergenbergenbergen