SkyGliders logo
 
gradient

Bergprogramma en tarief 2018

We organiseren in 2018 weer reizen naar het buitenland: in het voorjaar/begin zomer gaan we naar de Vogezen (Frankrijk) en in het najaar gaan we naar Turkije. Op deze pagina vind je de reisdata en de tarieven, op de specifieke landen pagina's vind je meer informatie over de bestemming, voor wie de reis is bedoeld en andere bijzonderheden.

Bij SkyGliders ligt al sinds de oprichting het accent op de activiteiten in Nederland. Hoe leuk we de buitenlandreizen ook vinden, we hebben maar beperkt tijd om op pad te gaan en we moeten keuzes maken. Gelukkig zijn er een aantal gerenommeerde Nederlandse paragliding scholen die door ons opgeleide cursisten graag verwelkomen (SkyGliders leden krijgen bij Paragliding Holland zelfs 10% korting op de kosten van de begeleiding/cursus).

Vanwege de logistiek en de omstandigheden in de verschillende gebieden, is er voor elke bestemming een (beperkt) aantal plaatsen beschikbaar. Veel piloten gaan elk jaar een keer met ons mee en schrijven aan het begin van het jaar weer in voor hun reis (of reizen). Wacht dus niet te lang met inschrijven, want voor je het weet kom je op de reservelijst en kan je alleen mee als er iemand uitvalt.

Programma

Vogezen: 8 dagen/7 nachten van za. 2-6-2018 tot za. 9-6-2018
Oostenrijk: 8 dagen/7 nachten van za. 28-07-2018 tot za. 4-8-2018
Turkije: 8 dagen/7 nachten van di. 2-10-2018 tot di. 9-10-2018

Tarief

In de tabel hieronder vind je de belangrijkste informatie over onze tarieven - alle bedragen in euro's. Kijk zeker nog even op de pagina die bij de bestemming hoort voor extra informatie.

Opmerkingen Turkije reis

Het arrangement waar we al jaren gebruik van maken is gewijzigd: de vluchten vinden overdag plaats (in plaats van 's ochtends heel vroeg heen en 's avonds laat terug) en hierdoor zijn de reistijden comfortabeler, maar verliezen we de mogelijkheid van een eerste en een laatst vlucht van de Babadag op de zaterdag van aankomst en de zaterdag van vertrek. Er blijven echter nog steeds zes volledige dagen over (zondag-vrijdag) waarop we heel veel kunnen vliegen.

aankomst datum vertrek datum piloot bus v.v.2 school
uitrusting
partner  
Vogezen (all in tarief1 m.u.v. slapen in een 'chalet') - 7 overnachtingen
za 2 juni 2018 za 9 juni 2018 725 75 200 350  
slapen in huisje 2-pers. kamer 195 toeslag per persoon
idem eigen huisje 375 toeslag per huisje
idem 2-pers. bed 225 voor 2-personen
Oostenrijk
za 28 juli 2018 za 4 aug 2018 nnb nvt 200 nnb  
Turkije (all in tarief1 m.u.v. lokaal vervoer) - 7 overnachtingen
inclusief vliegreis en hotel (operator: Corendon)
di 2 okt 2018 di 9 okt 2018 895 200 nnb  
Inclusief 20 kg ruimbagage per persoon - extra bagage opties worden later nog gespecificeerd.

alle tarieven onder voorbehoud van wijziging

  1. All-in prijzen: de afgelopen jaren is gebleken dat deelnemers, eenmaal aangekomen op locatie, nagenoeg geen geld meer uitgeven. Alleen zaken van strikt persoonlijke aard (persoonlijke verzorging, sigaretten, souvenirs e.d.) en een drankje of etentje buiten de deur betaal je zelf. Uitzonderingen staan duidelijk aangegeven (met name voor Turkije). Lees ook de informatie over tandemvluchten voor partners en kinderen.
  2. Onze bussen vertrekken vanuit Aarlanderveen (eventueel met tussenstop station Alphen aan den Rijn) of Leidschendam. Het tarief in de lijst is voor het meerijden zowel heen als terug.
bergenbergenbergen