Teken het gastenboek                                                    Beheer

888 » Joost
Datum: 01.04.2020
Tijd: 17:35:03

Update April 2020: helaas is de corona virus uitbraak alles behalve onder controle.

Ziek of niet ziek, we zijn allemaal in meer of mindere mate slachtoffer, maar de mensen die ziek zijn en de mensen die voor deze zieken moeten zorgen zijn wel het meest de dupe.

Uiteraard hadden we liever het seizoen opgestart, maar we zijn ons ervan bewust dat alleen grote terughoudendheid een kleine bijdrage levert aan het bedwingen van dit virus.

Wellicht ten overvloede: alle activiteiten worden nog wat verder opgeschort en aan het einde van de maand kijken we wat er tegen die tijd mogelijk is.


887 » Joost
Datum: 16.03.2020
Tijd: 12:22:07

Update maart 2020: vanwege de uitbraak van het coronavirus kunnen we geen enkele activiteit organiseren. We stellen de opleidingen minimaal twee weken uit, het reserve-werpen gaat ook naar een latere datum en we organiseren geen veld activiteiten (dus helaas ook geen tandemvliegen).

We hopen halverwege april het seizoen te kunnen starten, houd deze plek in de gaten voor updates.

Op basis van de inschrijvingen die we tot nog toe hebben ontvangen verwachten we dit jaar relatief veel deelnemers en waarschijnlijk gaan we met twee groepen werken. Om ons te helpen met de planning verzoeken we je daarom wel het deelname formulier (onder de menu keuze 'opleiding en liervliegen' en dan in het submenu) in te vullen. Als je uiteindelijk toch niet kunt deelnemen ben je ons geen cursusgeld verschuldigd.


886 » Joost
Datum: 26.10.2019
Tijd: 12:42:48

Zondag 27 oktober: het is duidelijk herfst en deze laatste vliegdag van het seizoen is ons niet meer gegund.

We gaan NIET naar het veld en er wordt niet gevlogen of geoefend - onder de windcondities van deze zondag is het niet verantwoord om actief te zijn.

Als we nog mooie dagen krijgen laten we op deze plek weten of we nog wat kunnen doen - ook via de app houden we je op de hoogte.

Tandempassagiers: alle kadobonnen blijven geldig en deze bonnen kunnen volgend seizoen of op eventuele extra dagen gebruikt worden. Wil je op de hoogte blijven van extra dagen, schrijf je dan in voor onze appgroep door op je mobiel op de volgende link te klikken:APPGROEP

Pagina: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »» Download Free Perl Guestbook 2.03